Hoe werkt het

Maak bewuste keuzes voor een duurzame wereld

  • Quick Scan
  • High Impact
  • Direct Action
  • Free Download

Scan de toekomst, ontdek de waarheid

Achter elke barcode schuilt een verhaal. Een verhaal over waar het product vandaan komt, hoe het is geproduceerd en door wie en wat de impact op de wereld is. Met slechts een scan van je smartphone, ontdek je deze waarheid en maak je bewuste keuzes voor een duurzame toekomst.

Laat de barcode niet zomaar een setje strepen zijn, maar jouw toegang tot transparantie en bewustwording.

CartMoodIndex is jouw gepersonaliseerde duurzaamheidscore gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Eén simpele scan doet je beseffen dat het soms beter is om voor een ander product te kiezen.

Sustainable Development Goals

Onze app is gebaseerd op de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een blauwdruk voor een betere toekomst voor mens en planeet en vormen de basis van onze app. Door onze app te gebruiken maak je niet alleen bewuste keuzes voor jezelf, maar draag je ook bij aan het verwezenlijken van deze doelen.

Door te kiezen voor duurzamere producten en merken, heb je de macht om bedrijven te dwingen ook veranderingen door te voeren. Onze keuzes als consument hebben een grote impact op de vraag naar duurzamere producten en daarmee veranderingen die bedrijven moeten doorvoeren om relevant te blijven. Op deze manier draag je bij aan de veranderingen die nodig zijn voor een duurzamere toekomst en stimuleer je bedrijven om hetzelfde te doen.

 

Download now

Download now

Toegang voor iedereen

We geloven in open data, daarom is onze app gratis en blijft onze app gratis. Om de app te kunnen blijven doorontwikkelen is echter wel geld nodig. Daarom vragen we je om een vrijwillige bijdrage. Iedere ontvangen euro wordt besteed aan de verbetering van de CartMoodIndex app.

WE CHANGE IT!

Help ons vandaag het verschil te maken! Een betere wereld maken we samen.

You change it